details Miami - Reisverslag uit Watford, Verenigd Koninkrijk van Elleke - WaarBenJij.nu details Miami - Reisverslag uit Watford, Verenigd Koninkrijk van Elleke - WaarBenJij.nu

details Miami

Door: Elleke

Blijf op de hoogte en volg Elleke

21 Oktober 2007 | Verenigd Koninkrijk, Watford

Zo ben zaterdag lekker naar Londen geweest lekker geshoped, alleen maar een vest gekocht die ik alweer naar huis toe heb gestuurd, die heb ik straks niet nodig in Miami:)
Ook nog lekker weze stappen daarzo.. Was wel gezellig, maar met mn eigen vriendinnetje zou ik meer lol hebben gehad. Alle jongens daar waren echt eng, gaan ze achter je staan en dan met je danse, bah, of beginnen ze een gesprek met je, een zei zelf: we hebben zo veel gemeen. Ja tuurlijk hij is 1 kop groter, z'n handen twee maten groter.. Pff..
Maar goed was wel leuk weekend weer.

Mijn details to Miami:
Ik vlieg woensdag ochten om 9.40 (engelse tijd dan)is dan 9.05 uur vliegen en kom dan aan om 13.45 (Miami tijd)
Ik slaap daar in een hotel, en heb lekker nog ff wat tijd om nog wat van Miami te zien. En als ik daar op internet kan, dan stuur ik meteen weer hoe het allemaal is gegaan. De volgende dag moet ik de taxi pakken en om 9 uur op mn bootje zijn, en dan begint al meteen mijn harde werk leventje op de boot. De eerste dagen zou ik waarschijnlijk geen tijd hebben om mn site bij te werken, maar weet dat t goed met me gaat en dat ik hard geld aan het verdienen ben :p

Nou m'n bootje:
Deze prinses zit 8 maanden op de boot van Princess genaamd Emerald Princess. Is 290 meter lang met 19 decks.
Heeft 3.100 passagiers en 1.200 crew.
Movie theatre, wedding chapel, golf, 5 pools, sport,nachtclub,2 restaurants, hamburger hotdog grill, pizzeria, casino, en nog veel meer. Hebbe ook een 24 uurs internetcafe, maar weet nie of ik daar zomaar gebruik van kan maken.
Ik mag in guest areas komen, maar met mn mn uniform een naam badge. Mag bij de bar komen, maar niet op een kruk zitten en alle gasten gaan voor. In het theater achter aan zitten. Mag nooit in een wacht rij gaan staan. Mag niet in het casino:( maar is eigenlijk alleen maar goed, kan ik mn geld niet op brassen. Heb 40% korting op de boutiquejes. En we hebben een eigen staff swimming pool en jacuzzi, duz moet in miami nog ff bikini kopen!

Zo is heel wat he.. Helaas dat ik 5 en een halve dag a 12-14 uur moet werken..
Maarjah ga hopelijk wel lekker verdienen dan!
Dikke kussss :)

• 21 Oktober 2007 - 21:06

BIG Sister:

Hey zussy,
    Klinkt allemaal heel erg spannend.
    Zo te lezen moet je je dus altijd houden aan "de klant is koning"!
    Wel wazig dat je niet in de wachtrij mag staan... je zult toch soms moeten wachten of nie dan? Hoop dat je na 5 en een halve dag a 12-14 uur werken nog zin hebt om iets te doen.
    Jammer dat je niet op de prinses Elisabeth zit, hahahaha

Dikke Kuzz
    Je zuzzy en sander

• 23 Oktober 2007 - 08:16

EEFJE:

Tjeee, wat gezellig allemaal. Ik denk dat je op je schippie het net zo gezellig gaat krijgen. Heeeeel veel plezier.
    Loesje komt as donderdag bij mij logeren. Gaan we lekker wandelen en zo.
    Ik zal tegen d'r zeggen dat jij op zee schommelt en volgend jaar weer terug bent.
    Veel liefs van je tantetje Eefje, Ruud, Flappie en Monty
    Ik hoop je ook te zien en te horen als je op het ruime sop zit.
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx