snik snik
Door: Elleke
Blijf op de hoogte en volg Elleke
29 September 2007 | Nederland, Eindhoven
Dan begint mijn avontuur echt.
Heb alles al ingepakt en klaar liggen. Zometeen maar vroeg naar bedje toe, want moet er al erg vroeg uit (rond 3 uur!!)
Wehebben daar alleen internet caffe's dus ik kan af en toe achterlopen met mijn web pagina, maar ik probeer zovaak mogelijk iets te schrijven.
Nou alle lieve mensen, ik ga jullie allemaal vreselijk missen (doe ik nu al) tot over maximaal 11 maanden..
snik snik
29 September 2007 - 17:23
Frank:
eej :(
jammer dat je zow lang weg gaat...
als je terug komt gaan we natuurlijk wel weer flink feesten he!!!
veel plezier, en suc6 en ik hoop je snel weer te zien!
kusjes, frank -
29 September 2007 - 18:55
Corry Verschueren:
Hoi Elleke
heel veel succes!!!!!
groetjes Corry -
29 September 2007 - 19:28
Mamski:
Ja Ja het is inderdaad bijna zover...
De zeer grote knalroze koffer bleek opeens veel te klein, steeds meer boodschapjes, topjes, lekkere warme sokjes (mam moet ik ook een warme sjaal meenemen??) moesten erin...fotoos mee? alles op de laptop overgezet.
Jemig.. waar moet ik morgen naar toe? FF nog googgelen om te kijken. Goh.. wat is LOnden groot zeg :OOO
Opeens moesten er nog tientallen producten de revue passeren.. veel leren en allemaal in het ENGELS:(
Wat zal het stil worden in huis...
Mensen ... zorg allemaal een beetje voor mijn meisje zodat ze zich niet zo alleen gaat voelen? stuur der maar veel mailtjes en leuke fotoos...
Maar ik heb er vertrouwen in. Ook hier zal ze haar vrienden maken en voor we het weten staat ze weer voor onze neus. Maar tot die tijd hoop ik dat je je zal vermaken, leuke dingen zal doen en vooral veel nieuwe indrukken opdoen als "verse" wereldwijze vrouw
liefs.. XXX
30 September 2007 - 09:41
Dorit:
Lieve Elleke, heel veeel plezier, een goede reis, en ik blijf je zeker volgen de komende 11 maanden. Groetjes Dorit -
01 Oktober 2007 - 08:49
Marietje:
hey..
ik hoop dat je goed bent aan gekomen, maar ik zal het wel snel lezen...
Heb je nog flink die woordjes in je hoofd gestampt??
nou meis veel succes en ik zal je zeker blijven volgen, hier op je site.
maar ook via de mail en via sms houden we contact..
dikke kus mariet -
groeten ruud
xxxxxxxxx -
01 Oktober 2007 - 17:44
Eefje:
Dag liefje, het gaat je goed. Ik denk iedere dag aan je. Heel veel groetjes van je tantetje. Ook van Flap en Monty.
Ruud heeft al een grappig berichtje voor je geschreven. We hebben vreselijk moeten lachen. Geniet zoveel mogelijk van je avontuur. Voor je het weet ben je weer thuis.
xxxx Eefje -
03 Oktober 2007 - 11:20
Bram:
heey elli
hoe is het op nu toe alles vlekkeloos verlopen allemaal?? ik had er gewoon tegen in moeten gaan vrijdag en je toch moeten uitzwaaien op schiphol nah ja ik heb zaterdag nog even net op tijd je CD terug gebracht met mijn zatte hoofd hahaha (you know me) zoals belooft en? hoe is de training tot nu zwaar saai of super leuk?? ik hoop dat je het leuk heb en dat alles op rolletjes verloopt en ja zo niet dan kom ik je gewoon even een draai om je oren geven hahaha
nou good luck and break a legg
kuzzies en een hele dikke knuffel
brammie