whooo
Door: Elleke
Blijf op de hoogte en volg Elleke
12 September 2007 | Nederland, Eindhoven
T komt nu steeds dichterbij, maar ik kan t nog nie echt bevatten. Gaat allemaal ook best snel, heb gewoon nog maar 2,5 weekjes hier in dit kikkerlandje.
Wel een raar idee, maar verder nog zo vreemd..
zo.. mn vliegticket izz geboekt..
Pff vlieg zondag ochtend de 30ste september om 7.20 uur..
Maar ga nu eerst lekker eten bij mn vriendinnetje Ann
14 September 2007 - 07:19
Andre Dekker:
hoi, vanmorgen je webpagina gecheckt, terwijl jij nog lekker sliep.
Zometeen, opstaan en hup de auto in naar Aken. Daar eerst ontbijten en dan de winkels afstruinen op zoek naar en "gala-dress" en andere zaken. De zon schijnt dus dat belooft een heerlijke dag te worden. Een beetje zoals vroeger op zaterdagochtend naar Helmond, naar de markt en koffiedrinken.
Ik heb er altijd veel plezier aan beleefd en zal dat vandaag weer beleven.
Fijn dat je bij ons bent. -
15 September 2007 - 07:08
Andre Dekker:
En, guess, Elleke heeft een mooie gala-dress.
Winkel in, winkel uit, nog eens ergens anders kijken, nee toch weer terug. "Pap je moet wel mee naar binnen, je moet even kijken of het wel goed is, even kijken hoe het staat". Harry op een bankje buiten in de zon "mensen kijken" en ik mee naar binnen "Elleke kijken".
Het werd een mooie zwarte gala-dress, en meid wat staat hij je mooi. Hij moet op zij en van achteren nog wat ingenomen worden, maar dan mag je ook gezien worden.
Vervolgens op zoek naar bijpassende schoenen en een tasje. Dat werden weer verhalen op zich. Maar Elleke heeft ze gevonden. Dus binnenkort op deze site zie je Elleke "in vol ornaat".
De dag werd afgesloten met een biefje, een zalmpie en wat ribjes. Eenmaal terug in ons mooie Belgie-land en vertrouwde Bocholt, volgde nog een ruim 87 pond zware verrassing, speciaal voor Londen.
Meisje, bedankt voor de heerlijke en gezellige dag samen op pad.
Harry en Andre. -
21 September 2007 - 16:35
Chantal:
Hee girl, hoe issie nou? bende al een bietje zenuwachtig voor het grote avontuur? Het was wel gezelli bij mij kletsen tot half 1.. maar de volgende dag op werk iets minder..haha. wij hebben ozzie.waarbenjij.nu daar kun je ons avontuur lezen/kijken als je wil. Ik weet zeker dat je een hoop gave dingen gaat meemaken! nou, de laatste daagjes in NL... spannend zeg... kuzz tally