saterday - Reisverslag uit Watford, Verenigd Koninkrijk van Elleke - WaarBenJij.nu saterday - Reisverslag uit Watford, Verenigd Koninkrijk van Elleke - WaarBenJij.nu

saterday

Door: Elleke

Blijf op de hoogte en volg Elleke

06 Oktober 2007 | Verenigd Koninkrijk, Watford

Thanx for al the nice messengers..
Pff kijk mij nou.. begin me al als een engelse kakker te gedragen.. haha
Maar goed morgen heb ik mijn praktijk toets, maar da zal wel goed gaan. En maandag heb ik examen over 30 producten, ingredienten en werkingen.. pff denk duz maar goed aan mij die dag, maar dat doen jullie al en dat help mij al heel erg!!
Morgen moet ik naar een gast gezin verhuizen, heb ik mezelf hiero net confortabel gemaakt, mag ik weer gaan pakken. Maar vaak zijn ze wel heel erg aardig en doen ze de was voor je, zou wel super relax zijn. Waarschijnlijk hebben ze daar ook internet en kan ik mn foto's met mn lelijke knotje op de site zetten.
Maar ga nu weer hard leren!

KUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ps zuszy... en slaap lekker

• 06 Oktober 2007 - 17:21

Corry:

Hoi Elleke
    sterkte met het examen,en een prettig weekend
    groetjes Corry

• 07 Oktober 2007 - 09:47

Maaike:

heeyy el
    hoeist daar..?
    hier gaat het wel goed hoor.
    Veel sterkte met je toetsen en examen!
    En ik moet je nog zeggen dat we een hond hebben en groeten van Sander Mieke En rob en van mij nattuurlijk
    xxxMaaike