eerste training dagje gehad - Reisverslag uit Watford, Verenigd Koninkrijk van Elleke - WaarBenJij.nu eerste training dagje gehad - Reisverslag uit Watford, Verenigd Koninkrijk van Elleke - WaarBenJij.nu

eerste training dagje gehad

Door: Elleke

Blijf op de hoogte en volg Elleke

01 Oktober 2007 | Verenigd Koninkrijk, Watford

zohee.. gisteren om 2uur snachts opgestaan om uiteindelijk om 7.20 mijn vliegtuig te halen. T was niet leuk om iedereen te verlaten.
Maargoed uiteindelijk een uur later stond ik dus in londen.. Ja nu nog naar de WMCA in Watford. Maar goed heb lekker rustig aangedaan en overal informatie gevraagt. Ze vroegen wel telkens waar ik vandaag kwam, haha jah dat horen ze natuurlijk wel aan mijn accent. Had zelf compliment gekregen dat ik toch wel goed engels sprak. Dus ik voelde me weer helemaal goed.
Uiteindelijk aangekomen in de WMCA mn kamergenootjes ontmoet en nog veel andere meiden. Vooral veel Ieren, jees wat kunnen die meiden veel herrie maken en maar praten en roddelen met hun Ierse accent.
Vandaag mn eerste dagje op de trainings accademie.
Ze praten echt zo snel soms kan ik het gewoon nie meer helemaal volgen.
En als je iets vraagt krijg je vaak een antwoord waar je nog niet veel wijzer van wordt.
Heb iniedergeval nog een ander Nederlands meisje gevonde die ook vandaag is begonnen, maar ze is nagelstyliste dus zitten helaas niet de heletijd bij elkaar. Wat opzich wel heel makkelijk is als we iets nie weten, en echt tijd om in je woordenboek te kijken heb je niet.
Maar goed zal allemaal wel weer goed komen.
Morgen hoor ik in welke groep ik geplaats wordt.

Dikke kus van mij!

ps ik kan geen fotos plaatsen want ze hebben hier niet zon memorykaart inplugger om mn fototoestel in te pluggen. probeer anders laterwel om mn laptop aante sluiten.

• 01 Oktober 2007 - 21:44

Mamski:

Kijk ik de volgende dag nog ff in t rond en wat zie ik???....Was ze der TUTTETASJE vergeten! En wat is nu een schoonheidsspecialiste zonder make-up... nou ook gewoon heel lief hoor.
    Dus ik vanmiddag na mijn werk gelijk tasje in de doos en tante POST heeft beloofd dit pakketje binnen 2 à 3 dagen bij jou te bezorgen.(ps der zit ook nog a little surprise in) Dus wees nog even zuinig op je oogjes (lenen is ook een optie)

Jammer dat ze geen "memorycard inplugger" hebben, maar je kan hiervoor ook de USB poort gebruiken. Dat is het meest gangbaar. Meestal zitie aan de achterkant van de computer. FF kijken dus nog maar eens.

Hoe is t eten daar??
    beetje je smaak? In ieder geval vast makkelijker als bij je moeder want wij moesten zelf koken.
    En je hoogslaper? Nog niet eruit gevallen? En hebben de springveren je nog niet t bed uitgepest?? Maar hopen dat je kamergenoten snel vertrekken want dan kan je doorschuiven naar t onderbed.
    Nou meis.. veel plezier morgen en tot mails..
    XXXC

• 02 Oktober 2007 - 10:52

Tally:

hey leuk om te lezen dat het allemaal goed is gegaan, het begin van je avontuur. nou even trainen en dadelijk klaarstomen voor de boot.. Wij blijven je de komende 11 maanden trouw volgen! geniet ervan,
    groetjes maurice en chantal ;)

• 03 Oktober 2007 - 11:29

Brammie:

als het te snel gaat zal ik ze vragen of ze mischien iets langzamer kunnen praten of doen ze dat niet?? of een woorden boek meenemen of je kan mischien voor nader uitleg vragen oja je trots he hahahaha kuzzies mij

• 04 Oktober 2007 - 22:49

Anja:

hey skatje

dus het ging zo snel allemaal dat je het af en toe niet snapte...........
    dan gaat het wel heeeeeeeel snel want als jij iets niet snapt haha.
    dus toen ik je een sms stuurde en gebeld had vanuit spanje was je al in engeland.
    mmmmmmmhhh geen wonder dat ik niks terug hoorde hoeft ook niet veel te duur , ik sms je toch af en toe wel, we missen je wel hoor.
    met m is het een grote ellende maar ik hou je wel op de hoogte.
    nou lieverd veel succes daar en hoor nog van je he.

dikke kus anja x