Tafelberg beklommen! - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Elleke - WaarBenJij.nu Tafelberg beklommen! - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Elleke - WaarBenJij.nu

Tafelberg beklommen!

Door: Elleke

Blijf op de hoogte en volg Elleke

29 Januari 2012 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Vrijdag ochtend zijn we om 8 uur 's ochtends begonnen aan onze klimtocht op de Tafelberg! Iedereen ging als een speer en ik erachteraan. Helaas is mijn conditie niet optimaal en al snel buiten adem. Ik heb samen met twee andere relax geklommen, maar jeees wat is die berg stijl zeg! Na 1uur en 40 minuten zijn we aangekomen op de berg!
Ik vond het alleen niet zo plat als dat ze zeggen, maar voor een berg is die plat.
Gisteren zijn we naar de paardenracen geweest. Alhoewel het eerder op een drescompetition leek. Alle dames waren dressed-up, super mooi. Kom ik daaraan met mijn zwarte rokje en gestreept topje. Ik heb zelf niet ingezet op de paarden, anderen van onze groep wel, maar helaas niets gewonnen.
Vandaag ben ik lekker zelf even de stad ingeweest en heb lekker chocolade pasta gekocht, ik mis namelijk mijn chocolade hagelslag in de ochtend! Maar het kan heel goed alleen door de stad lopen. In elke staat staat een safety-guard, dus voel me veilig hier. Als het donker wordt, dan moet ik het echter niet proberen en ga ik alleem met anderen naar buiten.

Zo dit waren mijn afgelopen twee dagen en nu ga ik lekker mijn bikini aantrekken en naar het strand! Mijn benen zijn nog steeds melkflessen en mijn gezicht is al gezond bruin!

Tot snel! Ik ga bakken! xxx

• 29 Januari 2012 - 12:49

Michelle:

Super leuk om het allemaal te lezen! Toch erg contrasterend met het feit dat ik m assessment zit voor te bereiden, en dat het hier vriest dat het kraakt ;) Maar verschil moet er zijn, haha! Have fun nog, voordat je dr aan de bak moet!

Xxx

• 30 Januari 2012 - 18:21

Rene,Corry:

Hoi Elleke
    Wat leuk om te lezen dat het goed gaat ,geniet er van ,want straks wordt het hard werken!!!!
    Veel plezier .
    groetjes Rene,Corry en `n dikke lebber van Jacky

• 30 Januari 2012 - 18:38

Mamski:

Nou je onderneemt leuke dingen. Veel fotoos maken he! Want die tafelberg zal ik wel niet life zien in dit leven.

Heb je een adres waar ik de hagelslag naar toe kan sturen? 1 of 2 pakken?

En inderdaad.. Je boft maar. Wij halen al bijna de schaatsen uit het vet. Het sneeuwt in Eindhoven dus ik ben nu heel blij met je autootje. Ik zal goed op je smurf passen.

Zorg jij nu maar dat je melkflesjes straks lekker bruin in de schoolbankjes zitten, dan glibberen wij wel een rondje park.

Liefs XXX

• 30 Januari 2012 - 18:52

Ellen V Berlo:

He El,
    Wat leuk om het allemaal te lezen zeg. Als het wat dichterbij was, kwam ik even een bakkie doen bij je, om het in het echt te beleven.
    Hier mis je niets, het is wit hier. En het vriest.
    Dus ga jij maar lekker van het zonnetje genieten.
    Op naar het volgende verhaal!
    Liefs El