Voorbereiding - Reisverslag uit Berlicum, Nederland van Elleke - WaarBenJij.nu Voorbereiding - Reisverslag uit Berlicum, Nederland van Elleke - WaarBenJij.nu

Voorbereiding

Door: Elleke

Blijf op de hoogte en volg Elleke

15 Januari 2012 | Nederland, Berlicum

Vandaag ben ik mijn portfolio aan het afronden om het vervolgens morgen in te leveren nadat ik in Den Haag ben geweest om mijn paspoort op de halen.
Nadat ik mijn portfolio heb ingeleverd morgen krijg ik mijn onderwerp waarover ik assessmen mag afleggen op donderdag ochtend. Ben benieuwd welk onderwerp ik krijg.

Mijn zuszy heeft zojuist mijn Eee PC helemaal geinstalleerd zodat ik hem optimaal kan gebruiken, foto's maken met m'n webcam en filmpjes voor het thuisfront en geintresseerde.

• 15 Januari 2012 - 17:34

Rene,Corry:

Hoi Elleke
    Wij wensen jou `n hele fijne reis en geniet ook van je verblijf, wel een beetje uitkijken
    heel veel groetjes Rene,Corry

• 16 Januari 2012 - 17:58

Ynske:

Jahaaaa, spannend! Nogmaals: hééél veel plezier! Heb al zin om al je verhalen hier te lezen :) Niet te bruin terugkomen he ;)
    x

• 19 Januari 2012 - 16:25

Mamski:

HEEERLIJK je assesment gehaald.Ja dat was wel even kluiven maar je bent er. Nu je topjes inpakken, rokjes, bikini en hup naar de zon.!
    Lekker slim worden. Ja dat kan nog hoor... want een slimme meid... etc.
    Vanavond lekker uit eten bij het superkluifrestaurantje (nee we maken geen reclame hoor voor Juffrouw TOK)